WSET képzés Pécsett

2013.07.15. 15:53

WSET középfokú képzést szervez a CEWI, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Pécsi Borozó Pécsett. A borismereti és borbíráló tanfolyam a második komolyabb lépcsőfok a borjedivé válás rögös útján, de szívből ajánlják a borral ismerkedőknek is: ezt a tudást nem fogja elvenni senki.

A képzést sikeresen teljesítők nemzetközileg elismert papírt kapnak, a középfokra ezért már csak azok jelentkezhetnek, akiknek az alapfokú oklevél már megvan. Szeptember 5. és 8. között, négy nap lesz a borokítás Pécsett a Corso Hotelben.

Kóstolási ismeretek (min. 40 bor), nemzetközi szőlőfajtákkal ismerkedés, pezsgők, párlatok, fontos bortermő országokról szól majd az előadás. Most már csak azért is tudjuk ajánlani, mert egyrészt nem kell érte Budapestre utazni, másrészt pedig jelentős kedvezménnyel (80.000 forintnál kezdődne) 55.000 Forintért lehet igénybe venni. Menjetek! Bővebb információ itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pannonbor.blog.hu/api/trackback/id/tr85405828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása